Ali nerede



Birlikte büyüdüğüm bir kitabı tanıtmak istiyorum, Kitabımızın adı Ali nerede? Kitabın konusu çocuklar olduğu kadar ebeveynlere de hitab ediyor.

Konu şu; yukarıda da görüldüğü üzere iki sayfa üzerinde bir sürü küçük adamlar bulunuyor ve bununla birlikte resimler öyle boş boş çizilmiş de değil, her biri tarihden alıntılı konular, yani çocuklarımızı bir yandan bilgilendiriyor.Bu eğitici bölümlerinden biri, bu adam ların arasında Ali bir yerde kayıp, ama gelde onu bul bakalım, hiç de kolay değil :)

Yani çocuklarımıza ikinci şık olarakta sabrı öğretiyor. Ve bitmedi yukarıda fotoğrafta da görüldüğü üzere Ali nin arkadaşları, köpeği ve eşyaları da kayıp onları da bulmak lazım. Kısacası size mutlaka tavsiye ettiğim bir kitap ve bu kitaplardan bir sürü var farklı konulu, bizim cocuğumuz olmamasına rağmen evde bulunduruyoruz hem ilerde çocuklarmız için hemde eve gelen çocuklar için.. Bunun gibi 11 tane daha hikayecik var kitapta, hikayeciklerde çok komik şekilde sergilenmiş inanın çocuklarınız çok eğlenecek :)

Yorumlar

Adsız dedi ki…
güzel bir kitap . benim oğlum 10 yaşında artık farklı kitaplar okuyor ama bunu da düşünebilirim .böyle güzel konulara değinmeye devam et takipteyim..sevgiler..
Mon Petit Chou dedi ki…
canım önerin için çok teşekkür ederim. bizim kız herşeyden sıkıldığı için dediğin gibi belki ona sabretmeyi öğretebilir.
Sevde dedi ki…
Değerli Pinokyoörgü07 ve mon petit chou;

Hayalimde inALLAH çocuklarımı (olunca tabi) ve türkiyedeki çocukalrımızın ilerde son derece yetenekli, atılgan, becerikli vs yetişkinlerin olmasıni dilediğim içi, çocukluklarında gereken bütün ilgi ve alakayı göstemek istiyorum, her şey onlar için değilmi :)
Unknown dedi ki…
BİZİM KIZ BU KİTAP İÇİN EPEY BÜYÜDÜ AMA DİĞER ÇOÇUĞA BAKALIM KISMETSE:)
Unknown dedi ki…
Canım bu kitap önerine bayıldım.oğluma alacağım bu kitabı
paylaşımın için teşekkürler.
öpüyorm.
Sevde dedi ki…
Meliha;
Beyenmenize sevindim bu demekki kitabın güzelliğni yansıtabilmişim..
isiçrede küçük yaşlarda okulda iken boş zamanlarda oyun oynardık bende bununla çok oynardım ve geçen sene eşimle internette gezinirken buna denk geldim hemen sipariş verdik, kitabı elime alıncada çocukluğuma geri döndüm çok güzel yıllardı..
pelince dedi ki…
Bende edinmeliyim en kısa sürede...Çok beğendim..

Sevgiler..
Adsız dedi ki…
Güzel bir kitapmış. Bizde küçük çocuk olsaydı mutlaka alırdım. Bu arada seni mimledim cevaplarsan sevinirim.
Sevde dedi ki…
Armina seve seve cevaplarım :)
:)den dedi ki…
İlk defa sizin aracılığınızla öğrendim bu kitabı. Teşekkürler...
Haberleşmek dileğiyle...
Sevgiler...
Damak Tadı dedi ki…
Çok değişik bende Karya'ya alayım..Paylaşımın için çok teşekkürler..


Sevgiler..
egeli dedi ki…
CANIM BENİM ,İNSAN ALIŞTIĞI LEZZETLERİ NASIL ÖZLÜYOR DEĞİLMİ,BENDE NELERİ NELERİ ÖZLEDİMMM AHHHH.. AHHHH
SEVDECİM ''CUİLLERE A CAFE '' OLUCAK,YANİ FRANSIZLARIN KAHVE KAŞIKLARI ,AMA BİZİM BURALARIN ÇAY KAŞIĞIDA OLUR ,BİRAZ DAHA DOLDURURSUN ,ÖYLEDE OLUR.
BU EKMEĞİM ''CROUTE''KISMI BANA BİRAZ DAHA ÇITIR GELDİ BİLDİĞİMİZ PAİN AU LAİT 'LERE GÖRE, AMA TADI SÜPER ,YANLIZ FAZLA PİŞİRME,ÜSTÜ ÇOK FAZLA KIZARMASIN.YAKINDA İNŞALLAH ''FLAN PATİSSİER'' TARİFİNİDE KOYUCAM,TIPKI ''BOULANGERİE'' DEKİLER GİBİ OLUYOR.HAYDİ KOLAY GELSİN CANIM SANA...HOŞÇAKAL.
Ayşe dedi ki…
Bu kitap cok ilgimi cekti. Cok hosmus cidden, eminim bizimkilerde begenirler.
Kizim Sare Verda dedi ki…
Merhaba Sevde,
Bende bu kitabin Hollandacasi var.
Gecenlerde stajima getirdim,(ilkokul 7-8 yas cocuklara) ve bayildilar resmen. Simdi her firsatta Wally`yi ariyorlar burda ismi Wally. Kitabin en arka sayfasindaki onerileri aramayi denedinmi hic. Cok eglenceli bir kitap.
Sevgilerimle S.
makcig dedi ki…
Merhaba bu kitabı bulmamız mümkün müdür.Benim alanımda kullanmam için doğru bir seçim olurdu sanırım
ulaşabileceğim bir yer varsa iletirmisiniz.Şehr-i BUrsa'dan sevgiler...
sinem dedi ki…
Merhabalar,
Amerika'da yasiyorum ve gecen gun kitabin ojinalini gordum bir magazada. Esim ve ben her sayfadaki "Ali'yi" bulmaya calistik, yarisarak. Ben kazandim:))
Lezzetli yemeklerinizin devamini dilerim.

Saglikla,

Sinem

Popüler Yayınlar